ENTRE FLORS. AITONA 2024

 

La floració d’Aitona és un esdeveniment anual on els camps de presseguers d’aquesta localitat de Lleida es converteixen en una atracció turística per la seva bellesa. Enguany es preveia que la floració començaria just al començament del mes de Març i es per això que per segona vegada ens hi hem acostat. L’any passat ens vàrem desplaçar fins aquesta localitat del Segrià però la floració tingué lloc més tard i haguérem de canviar els plans fent visites culturals a la Seu de Lleida, mirant els murals de Penelles i fent una cata de vi al Castell del Remei.

Tot i que les previsions meteorològiques no eren massa bones, de fet dissabte va ploure bastant al matí i això ens va fer canviar a visitar el celler Raimat i deixar la visita als camps per la tarda que si que ens va deixar gaudir de la bellesa d’aquest espectacle.

Diumenge al matí hi tornarem després de dormir a Lleida i teníem concertada una passejada en bicicleta per entre els camps. Va ser una experiència diferent i molt recomanable tot i que al final un petit ruixat ens va fer acabar l’activitat abans d’hora.

Sens dubte es una visita que val molt la pena realitzar encara que ja ho hagis fet i no deixa de ser una mica el mateix cada vegada que un s'hi apropa, però el contacte amb la natura i els camps florits bé s'ho val.

Comentaris