GAROINADA AMB NAVEGACIO A PALAMOS

 

L’any passat vàrem fer un tast de Garoines, com a regal de Reis per part de la nostra filla. A l’hora de la veritat i degut a una avaria del vaixell, el tast que incloïa un viatge amb vaixell d’època es va haver de fer a port, calia menjar les garoines comprades. En Joan que es el patró del vaixell ens va oferir la possibilitat de fer una sortida més endavant per compensar-nos del fet que el tast no s’hagués pogut fer dins del vaixell i a mar.

Per diverses raons no ho poguérem fer durant l’any passat i enguany aprofitant la temporada en que es mengen aquests animals, l’hi vàrem proposar repetir l’experiència assumint el cost del tast.

Dit i fet, sense cap problema en Joan ens va oferir aquesta possibilitat i el passat divendres ens embarcàvem novament (aquest cop si) per degustar aquesta menja. Sortirem de port i amb una mar un xic moguda ens dirigirem a la platja de Castell.

Res a dir sobre el tast que ja havíem viscut l’any passat, ens va agradar molt i no descartem repetir-ho, també es veritat que dalt del vaixell sembla que l’experiència es mes satisfactòria que en un restaurant, però això ja va a gustos.

Tast de Garoines 2023

Comentaris