TRIQUELL. FOMO A L'IDEAL

 

No va guanyar la primera edició d’Eufòria, però sens dubte Triquell nom artístic d’en Francesc Fuentes i Triquell, s’ha convertit en un dels concursants que millor ha rendibilitzat el seu pas pel concurs televisiu.

Vàrem tenir l’oportunitat de veure’l en directe al Ulisses Fest de Premià de Dalt l’any passat i ens va deixar una bona impressió amb la seva música electrònica i ara hem tingut l’oportunitat de veure’l novament en la presentació del seu nou EP anomenat FOMO a l’espai IDEAL de Barcelona.

En una barreja de innovació i experimentació, l’espectacle es una proposta trencadora on la combinació de la música amb les imatges projectades a la gran sala de centre ofereix una sensació d’immersió única.

Molt interessant i recomanable aquesta vivència que durant quatre dies ha aterrat en el Centre d’Arts Digitals (IDEAL) per a satisfacció de seguidors i afeccionats d’aquest músic que amb les seves propostes trencadores s’està forjant un camí que presumim pot ser llarg i exitós, el temps serà qui ho confirmi, de moment ho gaudim.

Comentaris