MAPPING "STRUCTURES OF BEING" A LA CASA BATLLO

Impactant el Mapping que el passat dissabte dia 27 de Gener vàrem poder veure a la façana de la Casa Batlló.

El Mapping inaugurava el ISE, la feria de sistemes audiovisuals més gran del món, que comença aquesta setmana a Barcelona.

Més de 95000 espectadors en total que es varen distribuir entre les diferents projeccions que es feren durant el cap de setmana.

El Mapping creat per Sofia Crespo amb música de Robert. M. Thomas va enganxar i emocionar als assistents amb una proposta espectacular que va submergir el públic a la natura present a Casa Batlló i a l'univers creatiu de Gaudí. Una obra d'art total que ha estat creada amb l'ajuda de la intel·ligència artificial i en la qual ha participat el Barcelona Supercomputing Center, aportant dades sobre el comportament dels corrents marins. A més, la proposta musical gravada al Palau de la Música Catalana ha comptat amb intèrprets locals com l'organista Juan de la Rubia i el quartet de corda Cosmos Quartet.

Sofia Crespo es una artista visual argentina, pionera en explorar la vida orgànica i la seva evolució mitjançant la intel·ligència artificial.

El Mapping titulat “Structures of Being” (Estructures de l'Ésser) presenta la natura com un procés evolutiu d’una creativitat infinita mostrant-nos com va inspirar Antoni Gaudí. A través del seu microscopi personal, ens regala un viatge contemplatiu per l'evolució de la vida submergint-nos en materials, éssers i fenòmens naturals presents a la Casa Batlló.

Una meravella que esperem que es repeteixi amb noves propostes.

Comentaris