PREMIS BUTACA 2023. PREMIÀ DE MAR

 

Una nova edició dels Premis Butaca es va celebrar ahir a Premià de Mar, el poble que els va veure néixer l’any 1995 i que enguany ha arribat a la seva 29ena edició.

Amb molt ambient i magníficament presentats per la Glòria Cid i desprès d’un ball d’obertura a càrrec de Xavi Duch i el seu equip de dansa, els diferents premiats van anar sortint i agraint (alguns amb més discurs que altres) els guardons atorgats pel públic que vota de manera totalment lliure els finalistes que han estat designats per un jurat d’especialistes.

Els principals guardons varen anar a parar a l’obra “Tots Eren Fills Meus” i al Musical “L’Alegria que Passa”

El premi al millor intèrpret masculí fou per a Jordi Bosch i a la millor intèrpret femenina per Emma Vilarasau per l’obra guanyadora.

El premi al millor intèrpret masculí de musical fou per Eloi Gomez (L’Alegria que Passa i Golfus de Roma). La millor intèrpret femenina d’aquesta categoria fou per Angels Gonyalons (L’Alegria que Passa)

La Butaca Honorífica Anna Lizaran fou pel col·lectiu “Pallassos Sense Fronteres” per la seva tasca durant 30 anys portant un somriure a zones en conflicte o devastades per fenòmens naturals. Una iniciativa d’en Tortell Poltrona que mereixia sens cap mena de dubte el premi que s’ha atorgat.

Aquesta es la llista de guanyadors i nominats.

Premis Butaca de 2023 - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure (wikipedia.org)

La gala va ser tot un èxit i un magnífic preàmbul per la de l’any vinent que també es farà a Premià i que assolirà la 30ena edició.

Comentaris