SUSSI BRUNET SEMPRE EN EL NOSTRE RECORD


 SUSSI:

Que sempre havia pensat que era Susanna i resulta que era Assumpta. Sé que ara ja no podràs llegir ni escoltar aquest escrit, però amb els ulls tristos i mig entelats m’he decidit a fer-lo.

Diuen que les persones no moren mai del tot, mentre algú les recorda. Això es veritat perquè el record dels essers estimats i de les persones amb qui hem viscut moments de la nostra vida, resta sempre en la nostra memòria.

I així és en el teu cas, impossible oblidar les trobades a Casa Calderí. Cada any esperant poder retrobar-nos una bona colla al voltant d’una taula per gaudir d’uns moments inoblidables, perquè d’això entre moltes altres coses va l’amistat, de compartir, de consolar, de fer costat en moments com el d’avui en que més que mai ens sentim molt units amb els teus pares l’Albert i la Pili, el teu marit en Josep, els teus fills en Jordi, la Claudia i en Marc i també amb els teus germans en Valentí i la Fina, en aquest dia del teu comiat entre nosaltres.

Estem tristos per la pèrdua, però feliços per haver tingut l’oportunitat d’haver-te conegut. I que el que va començar com una relació de clients a Roig transcendís més enllà de l’àmbit estrictament laboral per convertir-se en una profunda i afectuosa relació personal.

Gràcies Sussi per tot el que ens has donat amb la teva vitalitat, alegria i sempre amb un somriure als llavis i Gràcies a la família de Navarcles, per la vostra generositat i per haver-nos fet sentir tan estimats.

Una abraçada de tot cor.

Joan i Paqui

30 - Juliol - 2023


Comentaris