GP FORMULA 1. CIRCUIT DE CATALUNYA


Un any més ens hem apropat fins al Circuit de Catalunya per gaudir del Gran Premi de F1 que s’hi ha celebrat entre els dies 2 i 4 de Juny.

Han estat unes jornades de motor amb gran quantitat d’aficionats (especialment seguidors d’Alonso) que ens han permès veure de prop els pilots més ràpids del moment.

Ningú tenia cap dubte que el Red Bull de Max Verstappen seria el gran dominador i guanyador final d’aquesta d’edició. Un domini total tant en els entrenaments com a la cursa que val a dir va ser bastant avorridota.

Desastre total de Ferrari amb Leclerc sortint des de la dinovena posició i Sainz que ho feia des de la segona tampoc va poder fer res per evitar que els dos Mercedes de Hamilton i Russell i el Red Bull de Pérez l’acabessin superant.

Alonso amb problemes per una sortida de pista a la Qualificació del Dissabte tampoc va poder fer una cursa gaire reeixida davant dels seus afeccionats.

Tot i així, ha estat un bon cap de setmana on hem vist també la victòria d’un català, en Pepe Martí a la F3 i alguns fills il·lustres com els de J.P. Montoya també a la F3 i fins i tot un nét d’Emerson Fittipaldi a la F2.

Bon ambient per tancar una nova edició d’aquesta cursa, comptat i debatut hi he anat tots els anys en que hi ha hagut públic i això vol dir 31 vegades (aviat s’ha dit) durant les quals he pogut veure l’evolució de la competició i també del circuit en el seu conjunt (res a veure amb les precarietats de les primeres edicions) Ara podem presumir de tenir unes instal·lacions molt competitives i acollidores tant pels pilots i escuderies, com pel públic assistent.

 

Comentaris