BORDES DE COSTUIX

 

Aprofitant el cap de setmana de la M. de Deu d'Agost que hem aprofitat per fer una escapada a la Vall de Cardós i amb en Pep Escudero i la Imma Ferret (millor companyia impossible) faig una petita caminada a les Bordes de Costuix. Amb tots els anys que hem anat per allà mai m'hi havia arribat, es ben veritat que sempre podem trobar nous destins.

Les Bordes de Costuix es troben sobre el poble d'Àreu a la Vall Ferrera. El camí que hi mena surt de la Força d'Àreu just vorejant l'ermita de Sant Fèlix. S'enfila ràpidament tot i que essent primera hora el sol encara no apreta massa i hi ha trossos prou ombrívols. En uns 90 minuts arribem a un planell on hi trobem les Bordes, una d'elles habitada amb plaques solars i un cotxe a la porta. De fet hi ha una pista forestal que hi porta però no sería el més recomanable per un turisme. Part del camí pertany al GR-11 i està molt ben senyalitzat.

Prop de les Bordes hi ha els Avets de Costuix, arbres de grans proporcions però amb un accés un xic complicat, en Pep s'hi arriba però nosaltres dos ens quedem dalt.

Ja amb el sol del migdia desfem el camí per retornar a Àreu on havíem deixat el cotxe i tancar una breu però interessant caminada.

P.D. Per cert, buscant informació per Internet sobre la Borda, he descobert que la lloguen a 90€ la nit, per tant el cotxe que hem vist segurament es d’un llogater a qui no hem vist, aquesta si que no la sabia.

Comentaris