NIL MOLINER AL PALAU SANT JORDI

Amb dos discs al mercat, Nil Moliner ha aconseguit fer-se un lloc prominent dins del panorama musical actual. Nosaltres coneixíem al Nil de la seva època amb Cybee un grup format per gent de Sant Feliu de Llobregat i amb qui coincidirem un estiu al càmping de La Borda del Pubill.

Resulta que en Nil i els seus companys varen pujar amb una tenda de campanya per passar uns dies i una tarda va ploure molt. Uns amics comuns els hi varen comentar que nosaltres teníem lloc a la nostra bengalí i que si volien podien venir a dormir amb nosaltres. Dit i fet, els vàrem tenir allotjats aquella nit i l’endemà en Nil ens va deixar una dedicatòria d’agraïment i mira per on tenim un autògraf d’algú que en aquell moment no era tan famós però que ja apuntava maneres.

El grup es va dissoldre i en Nil va començar una exitosa carrera en solitari que el va portar el passat dia 26 de Març al Palau Sant Jordi, i allà hi érem nosaltres i haig de dir que ens ho vàrem passar molt bé, un bon concert de quasi dues hores, un so acceptable (era un dels meus temors) que ens va fer moure el cos amb el ritme i les tonades encomanadisses de les seves cançons. En definitiva un bon xou que va ser el seu debut a la ciutat Comtal. Si haig de posar-hi un però, diria que la falta de més comunicació en català i més tractant-se del seu idioma habitual, perquè després ens diguin que el castellà està en perill a Catalunya.

Comentaris