AITONA EN FLOR

 

Ja feia molt de temps que teníem ganes de visitar la floració dels camps de presseguers de la zona d’Aitona, Alcarràs i Soses. Enguany ho hem fet i a traves de Fruiturisme hem pogut visitar una plantació privada d’unes 450 Ha dedicada al cultiu de Prèssecs, Nectarines, Paraguayos i Platerines.

Tenim concertada la visita a les dotze del migdia i en el Pavelló Municipal d’Esports convertit en punt de trobada un autobús ens recull i ens trasllada a una finca on enmig de les plantacions en Cisco ens fa una exhaustiva i molt didàctica explicació del conreu d’aquestes fruites dolces. Prèviament a l’autobús també ens han fet una introducció molt interessant barrejada amb comentaris sobre el paisatge que recorríem i altres dades d’interès relacionades amb la població d’Aitona.

Ha estat una visita de quasi dues hores que ens ha permès submergir-nos en el coneixement d’un mon molt desconegut per nosaltres. Tenint en compte que també es poden fer visites per lliure, l’any vinent ens plantegem repetir la sortida i fer-ho pel nostre compte ara que la part teòrica ja ens ha estat explicada.

Comentaris