40 ANYS SENSE JOHN LENNON

 

Ja han passat 40 anys des que un admirador del músic amb seriosos problemes mentals anomenat Mark David Chapman va acabar amb la vida d’un músic genial que ens va donar mostres de la seva gran capacitat musical, primer com a membre dels Beatles essent compositor juntament amb Paul Mc Cartney de la quasi totalitat del seu amplíssim repertori així com desprès en la seva carrera en solitari, àlbums absolutament imprescindibles com “Walls and Bridges”, “Mind Games”, “Rock’n’Roll”, “Double Fantasy”, “Milk and Honey”, “Some Time in New York City” i el més conegut “Imagine” haurien d’estar a totes les discografies de qualsevol bon afeccionat.

Fa 12 anys per aquesta data ens trobàvem a New York i presenciàrem l’homenatge que a Central Park en un indret anomenat “Strawberry Fields Forever” (mítica cançó dels Beatles) un grup d’afeccionats l’hi dedicàvem.

Espelmes, fotografies, flors, alguna figureta i fins i tot una parell de pomes (Apple era la discogràfica) formaven un curiós mosaic que acompanyava als congregats que repassaven amb total entusiasme bona part de la seva extensa discografia. “Pell de Gallina....”

Comentaris