RETORN A CAN MAS JOAN

 


Un dia de lliure disposició, una escapada a la Garrotxa, reviure històries, sensacions, moments viscuts a la Masia de Can Mas Joan, tota una experiència.

El passat dijous férem una excursió per terres garrotxines, i tancarem la jornada apropant-nos a Can Mas Joan a les Planes d’Hostoles. Feia molts anys que no ens hi arribàvem i teníem ganes de veure les obres que per part dels fills del Sr Pere i la Sra Neus s'havien fet a la masia.

De quan nosaltres hi anàvem ens quedava el record d’aquella casa que sense gaires comoditats ens servia a tota la colla per evadir-nos i compartir bons moments al voltant de la llar de foc i teixir complicitats i una amistat de les de tota la vida.

Just en arribar hi trobem a la filla amb el seu marit que desprès de les reticències inicials i en donar-nos a conèixer ens acullen de la millor manera i ens ensenyen la casa de dalt a baix, les comparacions entre el passat i el present afloren a cada racó i fins i tot descobrim amb il·lusió que el nostre sofà que hi vàrem pujar encara en forma part. Les obres han deixat una masia bonica i sobretot arreglada amb molt bon gust. La filla a qui no coneixíem ens comenta que aviat arribarà en Lluis el seu germà amb qui havíem coincidit alguna vegada, per fer una mica de temps ens arribem fins al salt del Portuguès, tal i com ja ens han advertit quasi no hi ha aigua però l’indret ens transporta a temps millors en que sense ser res de l’altre mon encara et podies remullar una mica.

De tornada a la casa en Lluis ja ha arribat i tenim una estona per compartir records que ens uneixen indefectiblement en aquell indret.

Can Mas Joan formarà part sempre de la nostra vida i el seu record quedarà en les nostres vivències. Segur que encara que sigui de visita encara hi tornarem alguna vegada més. Qui s’hi apunta?





Comentaris

paqui blu ha dit…
Si em vols jo tornaré. Per que a part de molts moments, son terres que m agraden molt.