UN SANT JORDI DIFERENT



Son certament temps estranys els que estem vivint enguany. El Coronavirus està trasbalsant totalment la nostra vida i la nostra forma de relacionar-nos entre nosaltres, la vida social ha quedat tancada, enclaustrada o utilitzant l’expressió de moda “confinada”
Les tradicions però segueixen arrelades en el més profund de les nostres creences i es per això que malgrat tot els inconvenients del moment, la Diada de Sant Jordi ha estat present un any més a la gran majoria de llars de casa nostra. Sens dubte s’ha trobat a faltar la gent abocada als carrers dels nostres pobles i ciutats, les parades de roses i les de llibres amb llargues cues perquè el seu autor preferit signés algun dels exemplars de la seva darrera (o no ) obra, acabada d’adquirir, tot un ritual desaparegut de cop i volta per la pandèmia que ens té a tots col·lapsats.
No podien faltar les roses un any més per la Paqui i l’Ariadna. Sense poder sortir a buscar-les la floristeria “La Ginesta” ens les ha fet arribar. Ha estat diferent es veritat però les roses han arribat., desitgem que aquest malson acabi aviat i puguem tornar a passejar i gaudir de la llibertat que el virus ens ha arrabassat.

Comentaris