PIA&GO 2019


Quina diferència respecte a l’any passat. La PIA&GO del 2019 s’ha celebrat sota un cel blau i amb temperatures agradables res a veure amb el temps fred i plujós que tinguérem el 2018. El lloc el mateix, Caldes de Montbui amb sortida al Parc de Can Rius en diferents recorreguts, un de 15 Km anomenat Experts, un de 5 Km més assequible a totes les edats i condicions físiques i un de testimonial al voltant del parc per al més petits.

Nosaltres tres (Dolors, Marcel i jo) hem fet la caminada de 15 Kms en unes 2h 47 min per camins i boscos de l’entorn de Caldes, descobrint indrets molt bonics amb fonts amagades i zones de pic-nic molt ben ambientades, tot un descobriment que l’any passat se’ns va negar per culpa del mal temps que ens obligà a fer un trajecte de només 5 Kms, el mateix que ha fet enguany la Paqui.
Ha estat un matí molt entretingut i festiu, no ens ha tocat cap dels premis que es sortejaven però hem gaudit d’una bona caminada, d’uns bons indrets i d’una bona companyia dinant a una pizzeria de Caldes.
L’any que ve esperem repetir amb aquest bon temps i si potser en un altre indret.

La PIA&GO és una trobada solidària d’Escola Pia de Catalunya. Neix de la voluntat de reunir a totes les persones interessades en convertir un hàbit saludable -com córrer o caminar- en motor per a la solidaritat. Enguany s’han recaptat 19.142€

Comentaris