Iou3R



Ahir dissabte, dins dels actes de la Festa Major d’enguany vaig poder assistir a la presentació en societat a Premià de Mar del grup Iou3R, val a dir que l’amistat amb el Juanma (marit de la meva companya de feina Fani) així com d’en Raül  hi va col·laborar.

Fent una mica d’història ens remuntem al 2016 quan el seu grup anterior de música post-hardcore (lo:muêso) va decidir penjar els instruments. El Juanma i el Raül decidiren continuar creant música però cercant nous camins. Així nasqué Iou3R.

Aquesta nova aventura va créixer amb la incorporació del també ex (lo: muêso) Karlos Navarro, evolucionant el so del grup cap a terrenys més kraut i noise en què es fan servir des d'instruments clàssics com guitarres a d'altres com sintetitzadors modulars, samplers o pads. Tota aquesta amalgama sonora és la que trobem a Escornalbou, carta de presentació del trio i que d’alguna manera va ser present en el concert de la Plaça Nova. 

Tal com em comenta el Juanma hi ha una certa guia o fil conductor, però val a dir que molts passatges entren directament en la improvisació del moment. He de reconèixer que tot i no ser una música fàcil, gran part del públic que s’hi havia aplegat va connectar amb el grup i amb el seu so. A mi algun dels passatges em recordava les improvisacions de “King Crimson”

Per si us ve de gust aprofundir-hi aquí us deixo un enllaç

Comentaris