PENELLES. GAR GAR 2019



Un any més el Municipi de Penelles a la Comarca de la Noguera celebra aquest cap de setmana del 3 al 5 de Maig una nova edició del Gar Gar i ja en son quatre.







Enguany un total de Vint-i-Quatre artistes exposaran la seva creativitat a les parets i altres indrets d’aquest poble petit en habitants però gran en idees transformadores capaces d’atraure milers de visitants al llarg de tot l’any, ja que si bé es cert que aquest cap de setmana els carrers bullen de gent amunt i avall, el fet de que algunes obres encara no estiguin acabades fa inevitable recórrer a un altra dia amb més tranquil·litat per observar tot els que els artistes han deixat als diferents indrets del poble.

El diumenge a més, es celebra la Festa del Roser que inclou una desfilada de tractors clàssics (dels d’abans) cap a un indret anomenat La Serra, just a les afores del poble i des d’on es té una amplia panoràmica del municipi i del seu terme municipal, un dels més extensos amb 26 quilòmetres quadrats. Desprès els tractors tornen a la Plaça Major en respectuosa comitiva i la festa s’arrodoneix amb una “Cassola del Tros” popular i música a dojo.

Si no heu visitat mai Penelles ja esteu tardant a fer-ho, a més de veure els murals podeu visitar el cinema Kursaal restaurat recentment gràcies a una iniciativa popular que va comptar amb l’esponsorització del programa de TV “Volando Voy” de la cadena “Cuatro” conduit per Jesús Calleja i acostar-vos fins a la finca del Castell del Remei on podeu degustar i comprar una bona selecció de vins d’aquestes bodegues.

De ben segur que la visita no us deixarà indiferents.

Comentaris