THE MUSICAL BOX. "EXTRAVAGANZA". SALA BARTS. OCTUBRE 2018



 
L’any passat en acabar el concert del grup “The Musical Box” homenatge a “Genesis” el cantant va dir que aquest 2018 tornarien a Barcelona amb un nou espectacle i fins i tot ens en varen avançar un parell de peces. En aquell moment ja tinguérem clar que enguany repetiríem i així ha estat. En una Sala BARTS plena de gom a gom, la majoria de nostàlgics de l’època daurada del rock i molt especialment devots del conjunt liderat per Peter Gabriel ens hem submergit durant dues hores llargues (intermedi inclòs) dins la meravellosa música que “Genesis” ens va deixar com a llegat de la seva aventura musical, centrada bàsicament en l’etapa “Gabriel” tot i que hi sonaren peces dels dos discs posteriors “A Trick of the Tail” i “Wind & Wuthering”


El concert anomenat “Extravaganza” es dividia en tres parts. Una primera anomenada “The Wind’s Tail”, amb temes d’aquests dos darrers discs on Peter Gabriel ja havia abandonat el grup. La segona titulada “Broadway Melodies” estava centrada en el disc “The Lamb Lies Down on Broadway” encara que només la part compresa en el primer dels dos L.P. que componen aquesta obra considerada cabdal dins de la discografia del grup. La tercera part desprès d’un entreacte de vint-i-cinc minuts “Before the Ordeal” es centrà en temes dels discs més coneguts del grup “Selling England by The Pound”, “Trespass”, “Nursery Crime”i “Foxtrot”, el concert acabà en dos bisos “Entangled” i “The Musical Box”. El “set list” del concert es pot consultar en la següent adreça:

No cal dir, que sortirem entusiasmats amb la qualitat del grup tant a nivell musical, com vocal. Cançons interpretades fidelment a l’original. Grans temes d’una de les millors bandes de l’anomenat “Rock Simfònic” que feren les delícies de tots els assistents que mentalment corejaven i seguien cada un dels acords que allí sonaven.


No sabem si l’any que ve repetiran, però si sabem que si tornen allí hi serem nosaltres, perquè no ens cansarem de sentir les bones cançons que ens varen marcar en la nostra joventut. Llarga vida al Rock.....

Comentaris