BLAUMUT A LA ULISSES FEST-2018. PREMIÀ DE DALT



Enguany la Ulisses Fest de Premià de Dalt ha tingut com a plat fort entre els diferents representants musicals que hi han passat el grup Blaumut.
Com a fans declarats que en som, tant la Paqui com jo teniem clar que no ens ho voliem perdre i així el dissabte a la nit ens varem apropar al recinte de la Fàbrica de Premià de Dalt on es celebraven diferents actes de la festa.
Ulisses comença un viatge de tres dies, basat en el patrimoni, la gastronomia, l'esport i la música amb artistes de primera fila. Divendres actuava la cantant de Vilassar de Mar Judit Neddermann i diumenge al matí la Gisela feia un concert pel públic infantil.

El plat fort però era dissabte a la nit amb l'actuació de Blaumut. A les 10.53 amb quasi una hora de retard, el grup pujava a l'escenari i de seguida varem comprovar que l'espera havia valgut molt la pena. Cançons del darrer disc "Equilibri" barrejades adequadament amb els millors temes dels àlbums anteriors "El Turista" i "El Primer Arbre del Bosc" Bona qualitat de sò i una hora i mitja vibrant que va fer les delicies de tots els assistents. En resum una molt bona actuació que estic segur va acontentar a tothom.


També vull comentar el bon nivell exhibit abans pel grup 9's a Cors que va fer una extraordinària representació de diferents temes basats en musicals famosos i que va ser un molt bon preludi de l'actació dels Blaumut.

No cal dir que la Fira Gastronòmica al voltant de la plaça va oferir plats i "delicatessen" per la gran quantitat de públic que a partir de les vuit dels vespre va aprofitar l'ocasió per sopar i gaudir de l'ambient festiu. Amb ganes de repetir l'any vinent....


Comentaris