ELTON JOHN AL SANT JORDI



Acabem la temporada de concerts i res millor que fer-ho escoltant a Sir Elton John al Sant Jordi, dins de la seva darrera gira “Wonderful Crazy Night Tour”


Amb deu minuts de retard, sense teloners amb una posta en escena sòbria; la seva banda, una immensa i discreta pantalla de leds com a fons, dues pantalles de vídeo (no massa grans) i el seu majestuós piano en primer terme, el concert arrenca amb la contundent “The Bitch is Back” i a partir d’aquí un molt bon concert de dues hores i quart amb majoria de cançons del repertori clàssic amb especial predilecció per l’àlbum “Goodbye Yellow Brick Road” i altres clàssics com “Daniel” “Crocodrile Rock” “Your Song” i una increïble, elèctrica i llarguíssima versió de la meravellosa “Levon” del seu àlbum “Madman Across the Water” que va fer vibrar com mai a tots els assistents que omplien de gom a gom el recinte.

Elton John als seus 70 anys conserva encara una energia envejable, millor en el virtuosisme dels seus dits al piano que en la seva veu, va saber contagiar al públic el seu entusiasme i vitalitat. També val a dir que la banda on hi ha dos dels seus músics més emblemàtics que l’han acompanyat des dels inicis, el bateria Nigel Olsson i el guitarra Davey Johnstone, va saber imprimir en tot moment el ritme necessari perquè el concert no defallís en cap moment.

Un final amb “Your Sister Can’t twist” i “Saturday Night’s Alright for Fighting”va tancar el concert. Desprès ja ell sol va tancar la nit amb “Candle in the Wind” amb el record de Marilyn Monroe per als més veterans i de Lady Di pels més joves.

Comentaris