OCTUBRE. MES DE CAMINADES SOLIDÀRIES

Aquest passat mes d’Octubre hem fet dues caminades solidàries sempre amb la bona companyia d’en Marcel i la Dolors.

La primera fou el dia 8 la de l’Alzheimer a Mataró, a la que ja vaig dedicar fa uns dies una referència en aquest blog.

Posteriorment el dia 22 vàrem fer la Caminada pel Càncer a Premià de Mar, més que una caminada jo ho definiria com una passejada de poc menys d’una hora a peu pla pels volts de la població i que nosaltres ho acabarem pujant fins a la Cisa per completar un total de 11.39Km en 2h 29 min. El més important no obstant era solidaritzar-nos en tota la gent que pateix aquesta malaltia en qualsevol dels seus graus i formes, un autèntic malson dels nostres dies.


El passat diumenge dia 29 ens embarcarem en la Primera Cursa Pia&Go organitzada per l’Escola Pia de Catalunya i que es va cel·lebrar pels volts de Mataró en un circuit total de 14.8Km que completarem en unes 3h sense cap esperit competitiu. L’objectiu de la Pia&Go neix com una proposta d’energia solidària i com diu la seva pàgina web “ neix de la voluntat de crear una comunitat de persones interessades a fer que un hàbit saludable com és l’exercici físic sigui també un motor per promoure accions solidàries. Una energia que es quantifiqui en la suma dels kms dels participants, i s’expressi en activitats obertes per a tothom”.


Val a dir que tot i que requeria més sacrifici i esforç que les anteriors vàrem gaudir plenament de la matinal i ja pensem en apuntar-nos a la segona edició que es celebrarà a Olot l’any vinent, però abans en tenim d’altres més properes “La Marxa per la Salut Mental” aquest mes de Novembre i la “Cabrilenca” pel mes de Febrer. En aquest pas es convertirem en caminadors professionals J

Comentaris