BLAUMUT AL TEATRE JOVENTUT DE L'HOSPITALET

 
Molt bon concert dels Blaumut divendres passat al Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat dins del Festival Acròbates 2017.
Un repàs als tres discs del Grup “El Turista” “El Primer Arbre del Bosc” i el darrer i per a mí més brillant “Equilibri” cançons com Atlàntida, Houston, Vint-i-Un Botons, Demà, Only You, Pa amb Oli i Sal entre d’altres i amb un final “unplugged” entre el públic interpretant Bicicletes que va ser un digne colofó a la sessió.


Val a dir que degut a les ferides sofertes per l’Oriol en les càrregues policials del passat dia 1 d’Octubre no va poder tocar el seu instrument (violoncel) i ho va substituir amb un teclat que l’hi va permetre estar present i així evitar la suspensió de les actuacions previstes alhora que donava un so diferent a les cançons on el violoncel es més protagonista.
Resumint una hora i mitja llarga amb un públic entregat que va gaudir com mai de la música del grup, sens dubte un dels més interesants de l’actual panorama musical català.
Llàstima que a la mateixa hora Tony Visconti (productor de Bowie) i Woody Woodmansey (bateria de les mítiques “Spiders of Mars”) tocaven a la Sala Barts un repertori homenatge a Bowie, però això no ho sabíem quan vàrem comprar les entrades de Blaumut ja fa uns mesos i sincerament no es pot estar a tot arreu; ara dilluns ens esperen els “The Musical Box” grup d’homenatge a Genesis justament a la Sala Barts per poder gaudir de la gira “COUNTING OUT TIME + SELLING ENGLAND BY THE POUND” això es un no parar.



Gràcies Blaumut per fer-nos desconnectar una estona de la dura realitat que estem vivint aquests dies la vostra música sempre es un bàlsam per les ferides mentals que estem rebent.

Comentaris