AIGUABLAVA, PERATALLADA I MONELLS

El dia 13 d'Octubre, hem aprofitat el pont que has dona't una festa estatal imposada i gens celebrada per visitar aquesta cala de la Costa Brava que feia anys que no haviem trepitjat. El matí emboirat i fresc ens ha permès una caminada tranquila fins a la Platja Fonda a través del camí de ronda que hi mena. A la tornada i amb un sol més present hem acabat amb una remullada a la cala que ha estat una mena de punt i final a la temporada dels banys d'enguany.


A l'hora de dinar ens arribem fins a Peratallada i ho fem a un lloc que coneixem bé i que ens agrada molt "El Cau del Papibou" tracte amable, ambient tranquil i una bona xerrada amb un dels responsables del local. Com sempe dinem molt bé i es que a nosaltres aquestes "pijotades" ens agraden molt.





Per acabar la tarda ens arribem fins el poble de Monells. No el coneixiem i ens ha agradat molt. La seva plaça porticada es molt bonica i tots els carrerons respiren un autèntic ambient medieval. Transportats a un altre temps i a un altre ritme enfilem el retorn a casa. Una jornada complerta de mar i conjunts medievals per terres gironines.


Comentaris