DAVID GILMOUR. LIVE AT POMPEII


Molt recomenable disfrutar de la projecció del documental "David Gilmour Live at Pompeii" un retorn a l'antic amfiteatre de Pompeia on l'any 1972 Pink Floyd hi va celebrar un concert que posteriorment es va poder veure en forma de film dirigit per Adrian Maben. Allí el grup va interpretar onze peces, de les quals només sis foren incorporades al film, entre elles la majestuosa "Echoes" que dura 24 minuts (comptant les dues parts)
45 anys més tard David Gilmour tornava a l'Amfiteatre per gravar dos espectaculars concerts que formaven part de la gira de promoció del seu darrer àlbum "Rattle that Lock". A diferència del concert original de Pink Floyd en que no hi havia públic, en aquesta ocasió i per primer vegada 2600 asistents a un concert de Rock varen trepitjar la sorra que en el segle I a,C, havien trepitjat els gladiadors.
Hem pogut vibrar amb les interpretacions de bona part del material de Pink Floyd i alguna molt bona cançó dek seu àlbum en solitari. La cloenda final amb un espectacular "Comfortably Numb" (com m'agrada aquesta cançó) ha aixecat els aplaudiments generals de la sala 1 del Cinesa Mataró Parc. 


Comentaris