TOSSA DE MAR. INESPERAT "MEETING POINT"



Si realment ho haguéssim volgut fer expressament segurament no ens hauria sortit tan bé. La història més o menys va anar així.
Divendres al vespre decidim que dissabte anirem a la platja, segurament a Palamós i més concretament a la Platja del Castell que es una de les nostres preferides. Quan ja havíem sortit de casa i sabent que l’Ariadna i el Jason havien passat la nit de divendres a dissabte en una Masía a Llagostera anomenada “Can Darder” se’ns acut trucar-los per dir-los si volen venir a la platja amb nosaltres i per proximitat un bon punt de trobada es Tossa de Mar. Primer canvi Palamós per Tossa.
Ens instal·lem a la Mar Menuda i quedem que l’Ariadna vindrà sobre les dues de la tarda. Mentre prenem el sol i ens remullem a les aigües clares i tranquil·les d’aquest indret de la Costa Brava, un “whats app” de la Maite i en Santi de Mollerussa ens avisa de que tenen un hotel reservat a Tossa per passar la nit de dissabte a diumenge. Ens hi apuntem? Doncs si, i aprofitant que la Maite té una agència de viatges, ella mateixa ens fa les gestions per poder reservar un parell d’habitacions més perquè nosaltres i l’Ariadna i el Jason puguem compartir el cap de setmana amb ells. Segon canvi anàvem a dormir a casa i ara ho farem a l’Hotel Don Juan a tocar de la platja gran.

Passem un cap de setmana fantàstic, però que encara ens reservava una darrera sorpresa i es que mentre fèiem un cafè un altre “whats” en aquest cas del Grup Germans Miró ens ha permès saber que la meva tieta Mª Rosa, juntament amb la Lali, en Jordi la seva parella i la seva filla Gemma i el seu company eren dinant també a Tossa. Junts fem el cafè i compartim una estona abans de donar per tancat aquest cap de setmana atípic. Certament un inesperat punt de trobada a Tossa. A veure quan serà el proper.

Comentaris