#SOM PIRATES, #SOM PREMIANENCS

Malgrat un inici polèmic degut a la negativa de l'Entitat de l'Any de fer el pregó argumentant que tots els membres de la comissió de Pirates i Pemianencs havien de pujar al balcó i fer fora a tots els regidors que allí s'hi trobaven i que va provocar una certa tensió entre els representants locals i els pregonaires que va acabar amb aquests abandonant la balconada, i deixant als assistents amb un pam de nas i amb una sensació de ridiculesa, podem dir que la festa d'enguany ha estat un èxit seguit per tot el poble de manera entusiasta.
Deixant de banda aquest trist incident, el desembarcament pirata va estar a la altura i ben correspòs pel desembarcamet petit que es va fer l'endemà per primera vegada. Un Vintè aniversari bé s'ho valia, no us sembla?
Els menuts de la casa també s'hi varen apuntar i ben equipats amb pistoles d'aigua esquitxaren tot allò que trobaven al seu pas.
Els actes varen ser mes o menys els de sempre, el ball de la Gran Via amb la Banda del Drac, que tocava bones cançons malgrat un só bastant millorable, un ball de gala al que no varem anar i que intueixo molt clàssic, la cursa a pél, la baixada d'andròmines, el Correfoc i una inacabable sessió de petards diumenge al matí durant quasi una hora que va posar dels nervis a més d'un.
De les sessions musicals de la platja, no en sé res, nomes que la gent passava per davant de casa al anar i al tornar amb el xivarri habitual, sort que son quatre dies.
La festa va acabar amb un Bon Castell de Focs d'Artifici a la Platja de L'Ona i amb ganes de preparar-nos per la de l'Any Vinent. Sigueu pirates o premianencs el més important es gaudir de la festa.



Comentaris