LES GORGES DEL SEGRE


Per treuren's la "ressaca" de la Revetlla, el dia de Sant Joan enfilem cap a la Cerdanya Francesa i més concretament al petit llogarret de LLo just al costat de Saillagouse. Allà s'hi troben les Gorges del Segre. Comencem a caminar per una pista que transcorre al costat del riu. No acabem de trobar les gorges fins que una parella que va amb un gos ens diuen que en realitat les gorges son tot el tram que mena des dels Banys de LLo (punt de partida) fins al refugi de la Culassa situat uns 7 Km més amunt. La passejada més que gran caminada es fa bé i en poc més d'un parell d'hores ens plantem en un prat on hi ha un petit refugi que serveix d'aixopluc als excursionistes que fan una de les rutes de la zona. Per allí es pot arribar a Núria en unes sis hores.
Reprenem la pista de tornada i arribem als Banys, on decidim remullar-nos per relaxar-nos i recuperar-nos de la caminada.
La jornada l'acabem sopant al Tastet Ibèric a la Plaça de Puigcerdà, abans de que un bon xàfec clogui el dia quan ja ens trobem a l'hotel de Ger. Demà volem anar a les Bulloses.

Comentaris