UN DIUMENGE ESPECIAL




No tinc paraules per descriure aquest diumenge. Amb la companyia d'en Marcel, la Dolors, la Rosa i en Fèlix que ens han acompanyat a la Paqui i a mi, hem anat fins a Sant LLorenç de Morunys amb el propòsit de plantar uns ciclamens al costat dels boix grèvols que a l'ermita de Sant Serni del Grau varem plantar a principis de Juny en memòria dels pares. Ha estat un autèntic plaer disfrutar de la seva companyia, de la seva amistat i del seu compromís d'amistat envers nosaltres. A les dotze hem assistit a la Missa que Mn, Antoni Bonet ha oficiat entre d'altres a la memòria dels pares, a ell també l'hi vull agrair especialment la seva atenció i les facilitats que en tot moment ens ha dispensat.
També hem pogut saludar al nostre bon amic LLuis que juntament amb la Montse i els seus pares i germans es trobava a Sant LLorenç i ha volgut acompanyar-nos a la Missa i després ensenyar-nos la reforma de Cal Jepot l'antiga casa paterna, meravellosament restaurada amb moltes hores de dedicació, il·lusió i sacrificis. Que per molts anys la puguin disfrutar i compartir amb la gent que els estima, s'ho mereixen perquè sempre ens ofereixen la seva hospitalitat i bonhomia.
A tots els que avui ens heu fet costat, un milió de gràcies per la vostra estima. Els pares estarien molt contents de veure com sempre ens heu fet costat.

Comentaris