PER DIGNITAT


Desprès de la tisorada del Constitucional, i de rebre patacades per tots cantons, ja només queda mostrar el nostre rebuig i manifestar-nos en contra de tots aquells per a qui en el fons només els hi interessa la nostra aportació econòmica i que tota la resta no es més que una nosa. Un tribunal caducat, des-legitimat enrocat en les penombres del franquisme, pot dictar sentència contra la voluntat d'un poble, contra un Parlament, contra un Congrés i contra un Referèndum on es va aprovar el nou Estatut. Jo em manifestaria de gust per prohibir el Constitucional per enviar-los a la misèria, aquesta gent junt amb els del PP son com un tumor i ja sabem que si els tumors no s'extirpen t'acaben matant, ells amb la seva actitud també maten els ponts de diàleg entre Catalunya i Espanya i fan que cada vegada estigui més clar que l'únic camí perquè s'ens respectin els drets sigui la Independència.
També caldria que els polítics d'aquí fessin autocrítica pel lamentable espectacle que han donat aquesta setmana amb el lema, la senyera etc... Els socialistes perquè per molt que diguin fan el que els manen des de Madrid (qui té el cul llogat no seu quan vol, oi Montilla?) els convergents perquè critiquen molt però mai van encarar una reforma de l'estatut tot i tenir pes a Madrid (una mica covards oi Mas?) els d'esquerra perquè encara no se sap a que juguen, el PP perquè ha impugnat un Estatut només perquè aixó l'hi dona vots a l'Espanya i a la caverna mediàtica.
Hi ha un mil·lió de raons per fer sentir la nostra protesta, ja n'hi ha prou SOM UNA NACIÓ per molt que el Constitucional digui que no. TOTHOM A LA MANIFESTACIÓ

Comentaris