AVUI 13 DE DESEMBRE FEM UN PRIMER PAS CAP A LA INDEPENDÈNCIA.


700.000 empadronats més grans de 16 anys són cridats a opinar sobre la pregunta següent: ¿Està d'acord que la nació catalana es converteixi en un Estat de dret, independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea?
Doncs així es comença, i ja es veurà com evoluciona tot això. Sorprèn que tothom que hi està en contra, s’esforça a recalcar que això no serveix per a res i que es anecdòtic, si es així de que us preocupeu, no hi hauríeu de donar més importància; però jo crec que en el fons si que els preocupa, perquè això es un moviment pacífic, res de violència, les coses es fan per la via democràtica, i es més difícil combatre les paraules que les armes.
Es inadmissible, la pressió fiscal i l’expol•li que Catalunya pateix sistemàticament; que un Tribunal Constitucional estigui dos anys per dictar una sentència en que intentarà retallar allò que les urnes i els Parlaments Espanyol i Català han ratificat, i llavors encara es queixen de que ens mobilitzem, jo crec que encara ho fem poc. Per tant cal votar com a primer pas i desprès ja en vindran d’altres.

Comentaris