TORNADA A SANT LLORENÇ DE MORUNYS


Ara m’he adonat que no he fet cap referència a la nostra estada de Cap de Setmana a Sant Llorenç de Morunys en companyia de la família Atcher-Soler i es que després de fer un recorregut per la Serra de Busa i visitar Sant Pere de Graudescales, ens hem dirigit cap a Solsona on hem quedat amb ells per fer una compra ràpida i encaminar-nos cap a casa seva a Sant Llorenç.

Hem tingut la doble sort de poder compartir d’un cantó la seva hospitalitat i de l’altre de fer-ho amb els tres fills, que pel que ens diuen no es gens fàcil.

La Marta que es la filla gran es violinista i està instal·lada a Amsterdam, l’Aina que es la segona es mestre i l’Arnau que es el petit (bé, no tan petit) estudia Enginyeria Agropecuària a Lleida i els caps de setmana treballa en una pizzeria a Sant Llorenç.

No cal dir que hem estat en família, millor no ho podíem passar, hem fet un parell de caminades amb amics seus, el dissabte pels voltants de les Fonts del Cardener i acabant fent un vermut a Casa Roseta. A la tarda una remullada a la Font de la Puda i visita obligada a Sant Serni (una i mil vegades hi aniria si fes falta) i per acabar un refresc a la plaça Major a tocar de casa seva.

El Diumenge fem la volta a la mola del Santuari de Lord per la part baixa, es a dir voltant-la. Inicialment no tenia previst pujar al Santuari però al final els homes del grup ens hi hem arribat. Les vistes des de dalt son impressionants i es llàstima que el pantà de la Llosa del Cavall estigui tant baix com a conseqüència de la sequera que en general estem patint.

Amb una fideuà que la Paqui ens ha cuinat donem per tancada la nostra estada de cap de setmana per terres del Solsonès. No cal dir que les ganes de repetir-ho resten intactes.

Comentaris