BANY ALS GORGS DE LES PLANES D'HOSTOLES

 Amb la bona companyia de la Rosa i en Fèlix, hem passat un dia a Les Planes d’Hostoles. Encara recordem les bones temporades viscudes a Can Masjoan, però ara que aquesta etapa ja fa anys que està tancada i que a més ara ja no seria possible tornar-hi perquè els fills del Sr Pere l’han reformada com a vivenda pròpia, la visita ha estat a la casa familiar que la família Monteis té al poble.

Un dels motius de la visita a part de compartir el dia amb ells ha estat arribar-nos fins a uns dels gorgs que l’entorn del poble podem trobar i que ara en temporada alta es necessari reservar l’entrada per evitar-ne la massificació.

Al matí fem cap al gorg de La Plana i després al de Can Poetí, ens remullem bé perquè fa calor i el dia acompanya plenament.

A la tarda ens apropem fins al Gorg de Santa Margarida que es molt bonic i espectacular i es troba situat a la part baixa del poble just al costat d’on hi havia la fàbrica que donava feina a la gent de Les Planes junt amb una colònia i que ara s’ha transformat en una fàbrica d’embotits.

Una jornada perfecte amb la millor companyia. La Garrotxa sempre es una aposta segura.

Gràcies padrins!!!

Comentaris