FORMENTERA 2024

 

Ja fa més d’un mes que hem tornat de Formentera i just ara m’adono que enguany no he fet cap referencia a la nostra estada del 2024.

Formentera sempre es una aposta segura i en aquest sentit mai decep, es un plus per carregar energia i sobretot per desconnectar del dia a dia.

Recórrer les platges, cales i racons que no per coneguts no deixen de ser encisadors, es quelcom que ens omple plenament.

Just en arribar el comentari de que hi havia menys gent que en altres anys ens ha obert l’esperança de no trobar aglomeracions i una illa més tranquil·la (bé en aquesta època de tranquil·litat la justa) però la realitat es que ho hem trobat molt ple. Sense anar més lluny el dia que vàrem anar a Illetes, ja no poguérem passar del primer pàrquing i era relativament aviat. Al migdia a l’hora d’anar a dinar ja estava tot complert (la primera vegada que ho veiem)

Un altre punt que hem notat es un augment de preus considerable, la illa que de per si no es barata comença a posar-se impossible.

Tot i això ens resistim a abandonar i ja estem pensant com podem abaratir l’estada per l’any vinent i aquí entra una de les opcions que es la marítima, portar el cotxe i embarcar-lo primer a Eivissa i després a Formentera, cal doncs fer una valoració de les avantatges i dels inconvenients que aquesta possibilitat té.

Per tot el demés, una meravella poder gaudir de les aigües cristal·lines que gràcies a la posidònia son un autèntic plaer a la vista i al bany, sense oblidar les postes de sol a Punta Rasa i Illetes.

 

Comentaris